Kirjaudu

Sähköposti-ilmoitus

Leirille ilmoittautuminen sähköpostilla

Sähköpostia tarvitset esimerkiksi koulutehtävien palauttamiseen. Sähköpostia käytetään myös usein myös silloin, jos haluat ilmoittautua harrastuksiin tai leireille.
Hyvässä sähköpostiviestissä on kerrottu aihekentässä, miksi viesti on lähetetty. Viesti alkaa aina tervehdyksellä ja päättyy lähettäjän nimeen. Teksti on kirjoitettu oikein. Muista isot alkukirjaimet ja pisteet tai muut lopetusmerkit.
Näet alla olevan kiinnostavan leirimainoksen koulun ilmoitustaululla. Kirjoita sähköposti, jossa ilmoittaudut mukaan leirille.

Videoleiri 9-13-vuotiaille
Tule mukaan harjoittelemaan videoiden kuvaamista ja julkaisemista! Aiheita ovat mm. eläimet, urheilu, skeittaus, luonto tai jokin muu sinua kiinnostava aihe.
Leiri pidetään Kuvapajan kurssikeskuksessa 3.-7.6. Leirillä yövytään kurssikeskuksen mökeissä. Majoitus ja ruokailu kuuluvat hintaan.
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen videoleiri@kuvapaja.fi. Kerro viestissä nimesi ja ikäsi. Kerro myös, kuinka paljon sinulla on kokemusta videoiden tekemisestä ja mistä aiheesta olisit kiinnostunut. Muista kertoa myös yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Ruokailua varten tarvitsemme tiedon mahdollisista allergioista tai erikoisruokavaliosta.
Tervetuloa leirille!