Elokuvamainokset

Mikä olisi mielestäsi sopiva ikäraja seuraaville elokuville? Miksi? Yhdistä ikäraja ja varoitusmerkki elokuvan esittelytekstiin.

a) Vampyyrilinna

Kauhistuttavassa vampyyrilinnassa tapahtuu hirvittäviä asioita. Linnaan eksyneet turistit eivät palaa koskaan matkaltaan. Uskallatko tulla mukaan kaikkien aikojen pelottavimmalle kierrokselle linnan uumeniin?

b) Suuri autovarkaus

Jori ja Jere päättävät ottaa hienon auton omaan käyttöönsä ilman lupaa ja ajaa sillä ympäri Euroopan. Matkalta ei puutu vauhtia tai vaaratilanteita, kun auton ilkeä omistaja lähtee jahtaamaan heitä. Jäävätkö pojat lopulta kiinni vai miten heidän ja auton käy? Pysyvätkö kaikki ehjinä?

c) Huurussa

Tarina nuoren miehen rankasta elämästä New Yorkin alamaailmassa. Surullinen kertomus siitä, miten päihteet tuhoavat lupaavan nuoren muusikon elämän ja hyvin alkaneen uran.

d) Hulvaton leirikoulu

Hauska tarina kuudesluokkalaisista kaveruksista, jotka lähtevät luokkaretkelle leirikouluun. Hellyttäviä eläimiä, veneretkiä ja pientä seikkailua luvassa. Hyvän mielen elokuva, jossa sattuu ja tapahtuu mukavia asioita.