Kirjaudu

LaTVa-hanke aloittaa yhteistyön DigiBreikin kanssa

14.9.2020 Helsinki

LaTVa – hankkeessa kehitetään tutkittuun tietoon perustuvia ja teknologioita hyödyntäviä toimenpiteitä monitoimijaisesti, varhaiskasvatukseen kolmiportaisen tuen organisoimiseksi ja alueellisten palvelujen kehittämiseksi Pohjois-Karjalassa.

LaTVa-hanke aloittaa yhteistyön DigiBreikin kanssa tammikuussa 2021. Digibreikki on oululaisen Breikkerin ja helsinkiläisen Digiseikkailun yhdessä kehittämä tuote varhaiskasvatukseen. DigiBreikin valmiiden tehtäväkokonaisuuksien avulla opettaja voi keskittyä teknologiataitojen ohjaamiseen sekä yhdistää siihen hyvinvointia lisäävää ruutuaikaa, joka liikuttaa lapsia kehollisesti ja vahvistaa yhteisöllisyyttä.

DigiBreikkiin on rakennettu vasun tieto- ja viestintäteknologiatavoitteiden mukaiset oppimiskokonaisuudet. Monistettavat materiaalit tekevät opettamisesta selkeää. Yhteistyöhön ja liikkumiseen innostavat animaatiot ja leikit tukevat laaja-alaista oppimista.

Kiteen ja lähialueiden varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelevät sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset pääsevät tutustumaan DigiBreikkiin tulevassa työpajassa. Tammikuussa 2021 alkaa pilotti, jossa DigiBreikkiä ja muiden yhteistyökumppaneiden sovelluksia testataan varhaiskasvatuksessa laajemmin.

Uusimmat kirjoitukset

Kirjoittaja

Digiseikkailu

Digiseikkailu